Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Czytelnia Główna - wypożyczalnia (Sokoła 13)
(1)
Autor
Muszyc Marcin
(1)
Turlejska Halina
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Odbiorca
Pszczelarze
(1)
Temat
Miód
(1)
Pszczelarstwo
(1)
Łańcuch dostaw żywności
(1)
Gatunek
Poradnik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
I. Wstęp ; II. Słowniczek ; III. Specyfika produktów pszczelich i zagrożenia przy ich produkcji ; IV. Przepisy prawa mające zastosowanie so zakresu przewodnika ; V. Rodzje/formy działalności związanej z wprowadzeniem do obrotu produktów pszczelich ; VI. Miód jako produkt podstawowy, dystrybucja a system HACCP ; VII. Wskazówki do zorganizowania pomieszczeń "żywnościowych" ; VIII. Wyposażenie pomieszczeń oraz sprzęt pszczelarski ; IX. Procedury postępowania w prcesach produkcyjnych ; X. Utrzymanie w czystości pomieszczeń, urządzeń i sprzętu ; XI. Transport ; XII. Woda i ścieki ; XIII. Zdrowie i higiena pszczelarza ; XIV. Postępowanie z odpadami i ubocznymi produktami pochodzenia zwierzęcego ; XV. Zabezpieczenie przed szkodnikami i zwierzętami domowymi ; XVI. Szkolenia ; XVII. Dokumentacja ; XVIII. Etykietowanie produktów ; XIX. Przykładowe rozwiązania praktyczne.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-113763 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej